Eu, Crenvurştilă, m-am născut în anul 1995, în Braşov, în inima României. Reţeta şi tehnica de fabricaţie care stau la baza existenţei mele, ţin seama de tradiţia producţiei muştarului de calitate, cu o atenţie deosebită asupra ingredientelor folosite.

De-a lungul timpului am fost produsul vedetă al mai multor societaţi, iar în anul 2009, împreună cu Ferma Honigberg, ne-am luat angajamentul de a oferi consumatorilor produse naturale de cea mai bună calitate.

 

crenvurstila_mustar_flower_48-1.png

Crenvurștilă de-a lungul timpului…

Începuturi
Origini
Crenvurștilă
Honigberg
Gourmet
Se creează rețeta care va sta la baza muștarului actual. Prima făbricuță ia naștere în Săcele, Brașov.
Boabele de muștar sunt aduse de la Constanța, de unde vin și astăzi.
Se naște marca Crenvurștilă. Se diversifică portofoliul de produse.
Ferma Honigberg, din Brașov, preia marca dar păstează rețeta tradițională și calitatea Crenvurștilă.
Apare Gama Gourmet cu produse superioare ambalate în borcănașe care devin în scurt timp un reper pe rafturile magazinelor.

1990
1993
1995
2009
2010

 

VEZI PRODUSE

 

 

Ferma Honigberg este o firmă cu capital privat integral românesc, înfiinţată în anul 2009 cu sediul în Braşov. Obiectivul nostru este păstrarea metodelor originale de producţie a muştarului şi completarea cu reţete noi şi deosebite venite în preîntâmpinarea cerinţelor consumatorilor.